Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 10 octombrie 2007

Cornuri cu branza topita si cascaval



reteta de la Defraga

425 g faina,
275 apa calda,
1/2 lg sare,
20 g drojdie proaspata,
2 cuburi branza topita(merg chiar 4 buc)
2 lg ulei masline,
5 lg lapte,
putin cascaval ras.

In apa calda se dizolva drojdia, sarea si branza topita.Se toarna peste faina si se framanta cca 25-30 min. Se lasa la crescut 1 ora dupa care se modeleaza un cerc cu facaletul, se unge cu o lingura de ulei de masline si se rade cascaval(dupa dorinta).Se ruleaza si se mai lasa la crescut cca 30 min.Se ung cu 1 lg ulei si 5 lg lapte. Se baga la cuptor la foc potrivit cca 20-25 min.

Niciun comentariu: