210ml lapte
1ou
1lingura miere
1lingurita sare
540g faina integrala de grau
2linguri ulei masline
1lingura margarina
1pachet drojdie proaspata
am facut aluatul in MP,prg1(cu framantare 20min)apoi am lasat aluatul la dospit 35min,i-am dat forma dorita,am crestat-o deasupra cu un cutit ascutit si am mai lasat 35min la dospit.am copt-o in cuptorul dinainte incalzit la 200 grade.
luni, 22 octombrie 2007
paine taraneasca
Publicat de
mihaela
la
20:10
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
AS vrea sa te intreb daca se poate folosi la fel de bine drojdie uscata.TRebuia lasata mai mult la dospit daca flosesc dojdie uscata?Mentionez ca folosesc tot masina de paine.Multumesc.
P.S Urmaresc cu mare interes toate retetele si pot spune ca faptul ca am vazut ca se poate face paine in casa cu atata succes, m-a determinat sa imi cumpar si eu aparat. Si eu sunt o pasionata a bucatariei si mamica de baietel:)
Trimiteți un comentariu