4 piepti de pui~500g
1morcov
1zucchini
4 felii subtiri sunculita afumata
2cepe
150ml vin alb
150ml supa
200g smantana acra sau iaurt
1lingura faina
sare,piper
cu ajutorul cutitului economic se taie fasii de morcov si zucchini.acestea se oparesc scurt in apa sarata.carnea de pui se bate usor,se condimenteaza si se aseaza pe fiecare bucata de carne cate o felie de sunculita.se pun apoi cateva fasii de morcov si dovlecel(zucchini) pe fiecare bucata de carne.se ruleaza si se prind cu scobitori.se condimenteaza cu sare si piper.se pun intr-o tigaie cateva linguri deulei sau margarina la incins si se prajesc rulourile bine pe fiecare parte.Cepele se toaca si se adauga la carne.se lasa sa-si schimbe culoarea,avand grija sa nu se arda.Se adauga vinul si supa si se lasa 20minute sa fiarba ,la foc nu prea mare.Cand furculita intra usor in carne inseamna ca este gata.se scot rulourile si se patreaza la cald iar in sos se adauga 1 lingura faina.se lasa sa se ingroase si se ia deoparte.Se adauga si smantana sau iaurtul.Sosul se paseaza si se condimenteaza daca mai este nevoie.am adaugat si putin patrunjel verde tocat,pentru culoare.Se serveste sosul cu rulourile si paste sau orez.
joi, 25 octombrie 2007
rulouri de pui cu morcov si zucchini
Publicat de
mihaela
la
17:26
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu