reteta de aici:
sunt deliciosi la micul dejun:
150ml lapte
25g drojdie
25ml ulei
1lingura zahar
sare
3 cepe verzi
2oua
300g faina
120g cascaval ras
din lapte,drojdie,1ou,ulei,zahar,sare,faina am facut un aluat pe care l-am lasat 15-20min la dospit.apoi am amestecat 75g cascaval si ceapa verde tocata in aluat,am mai framantat putin si l-am lasat iar 25 min la dospit.l-am impartit in 9 parti egale,am facut o gaurain mijlocul fiecarei bile de aluat.
am pus o cratita cu apa la fiert si am pus bilele inauntru,cam 2-3 min.
le-am lasat la stors pe un gratar.i-am pus in tava,uns cu galbenus,presarat ceva susan deasupra
si i-am copt 25min.
se servesc simpli sau umpluti.
duminică, 11 noiembrie 2007
bagels cu ceapa si cascaval
Publicat de mihaela la 18:16
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
9 comentarii:
Si restul de 45 gr. de cascaval?
restul se pune deasupra,inainte de a baga la cuptor tava cu bagels.eu am renuntat la el si am pus susan.
se pun la fiert cand apa fierbe ?
da,cand apa fierbe,altfel se inmoaie prea tare.
mmm..asta e de incercat
foarte faina reteta,musai sa o incerc ca suna minunat,mai faina ca si brezeln ;)
cuptorul la cate grade?? reteta nu e completa
cuptorul la cate grade?? reteta nu e completa
cuptorul la 190grade,cu ventilatie.nu inteleg de ce spui ca reteta nu este completa??
Trimiteți un comentariu