reteta Laura A
-1-2 piepti pui (500 gr)
-2-3 oua
-1 leg patrujel(optional)
-1 tulpina telina
-5 catei usturoi
-1 ceapa medie
-1 ardei iute mic(de-ala mititel si rosu)
-sare
-piper din belsug
-smantana(200 grame)
-100 gr parmigiano reggiano(se pune deasupra)
-3 felli groase paine muiate in lapte si stoarse
In cazul in care dispuneti de un robot taiati grosolan toate ingredientele de mai sus si bagati-le la mixat.Daca nu le puteti da prin masina de tocat.In compozitie adaugati si 2 linguri smantana restul se pastreaza pentru pus deasupra.
cam asa arata dupa 2 min la viteza1:
Tapetati o forma de chec cu unt si pesmet si asezati compozitia in ea,niveland-o cu o lingura sau o spatula.
Se pune deasupra smantana ramasa
si 100 gr parmigiano ras:
Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.Si iese ceva care te inebuneste pur si simplu:
noi l-am servit cu salata de rosii cu castraveti.
vineri, 18 ianuarie 2008
chec picant cu piept de pui
Publicat de mihaela la 12:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu