350ml apa/lapte
200g faina arpacas
250g faina alba grau
4 linguri ulei masline
1 morocv razuit pe partea mare
45g samburi de nuca,tocati grob
1 lingurita sare
1 lingurita miere
1 cub drojdie proaspata
din toate ingredientele am framantat un aluat la MP,prg cu seminte si dupa semnalul sonor adaugam nucile si morcovul ras.modelam painea,o punem in tava de chec si coacem la 185 grade:
merge de minune cu o salata de vinete:
luni, 6 octombrie 2008
paine cu morcov,nuci si faina de arpacas
Publicat de mihaela la 12:30
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Paine cu morcov ? ei asta inca nu am facuto ,dar arata atat de bine,yummy.
nicolina incearc-o si sunt sigura ca iti va placea.aici am mancat des paine cu morcov cumparata,acum o fac numai acasa.
Trimiteți un comentariu