Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 30 octombrie 2007

piept de pui cu ceapa si smantana


500g piept pui
3-4 cepe
2-3 catei usturoi
2 rosii
150ml smantana dulce+1lingura smantana acra,
1lingura faina
patrunjel verde tocat

in 2-3 linguri ulei masline am pus pieptul fasii,ceapa taiata in 4 si usturoiul feliat sa se caleasca si am lasat cateva minute bune.apoi am adaugat 500ml supa si rosiile cuburi si am lasat vreo 25min pina a scazut tot sosul.apoi am pus faina(cernuta),am amestecat
am pus smantana,patrunjelul si am mai dat 1-2 clocote.
si am servit cu paste late,dar se poate si cu orez,piure sau ce aveti chef.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna! De ce nu folosesti amidon alimentar in loc de faina. Ies sosurile mult mai fine cu el si e si mai usor de digerat.
Numai bine!
Lavinia