360ml apa sau lapte
1 cub drojdie proaspata
350g faina alba
150g faina secara
1 lingurita sare
1 lingurita miere
2 linguri seminte de in
toate ingredientele le punem in MP,prg de aluat :
apoi am format o franzela pe masa usor infainata,am crestat-o de cateva ori cu cutitul:
am mai lasat-o la dospit 30min si am copt paine 50 min la 185 grade.
observatie:
daca aluatul iese prea lipicios,mai puteti adauga 1-2 linguri faina alba,in timpul framantarii.
joi, 24 iulie 2008
franzela cu faina de secara si seminte de in
Publicat de mihaela la 11:08
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Mihaela draga mea, eu unde vad o reteta de paine, mor de pofta!!! Sunt fan retete de paine! Arata demential! Cred ca e f buna! Maine o fac, sa intri pe blogul meu sa o vezi. Te pup!
ina spor la treaba si sper sa-ti reuseasca o painica minunata.trec maine pe la tine.
Trimiteți un comentariu