de pe masa de pasti nu puteau lipsi sarmalutele,de aceasta data facute in frunze de vita.au iesit o nebunie.
1 borcan cu frunze de vita,murate
500g carne tocata
1 morcov mare
1 ceapa
sare,piper,boia,leustean
80-100g orez
200ml suc de rosii
ceapa tocata marunt,morcovul razuit pe partea mare si carnea se amesteca bine cu condimentele si orezul.se adauga putin leustean tocat si cu aceasta compozitie se umplu frunzele si formaza sarmalutele.
pe fundul unei cratite teflonate se pun frunze de vita,apoi sarmalutele una langa alta.se toarna sosul de rosii+500ml apa si se acopera cu capac.se fierb la foc mic,aprox 1h.
se servesc cu smantana.
.
luni, 20 aprilie 2009
sarmalute in frunza de vita
Publicat de
mihaela
la
20:21
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Arata de milioane, imi ploua in gura!
Trimiteți un comentariu