reteta asta am inventat-o pt a scapa de painea veche ce se aduna mereu prin camara sau congelator.este ideala langa o friptura de porc si ceva sos de legume sau ciuperci.
-850g paine veche taiata cuburi
-200ml lapte
-3 oua
-4 cepe
-3-4 catei usturoi
-sare,piper,boia ,verdeata tocata
-200gbacon sau sunculita usor afumata de porc,taiata cuburi
ceapa,usturoiul si baconul se calesc in 3-4 linguri ulei incins.se iau deoparte si lasa sa se racoreasca.painea taiata cuburi se pune intr-un castron incapator si deasupra se toarna laptele fierbinte.se lasa 10min sa se odihneasca si se amesteca cu ouale si ceapa,condimente.se toarna intr-o forma rezistenta la cuptor:
si se coace 1h la 180-200grade:
se lasa sa se racoreasca si se taie felii.eu cele care nu le folosesc pe moment le congelez.se pastreaza de minune si sunt la fel de delicioase.
vineri, 4 decembrie 2009
budinca de paine cu bacon
Publicat de
mihaela
la
10:39
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
wow super idee Miha draga, musai sa o incerc si eu,te tzuc.
ingenios.imi place reteta. semana cat de cat cu gustul de la pizza..cred...desi nu am incercat=o.mie imi place sa fac ceva de genul asta insa cu spanac mult..si iese ft buna;) merci
Trimiteți un comentariu