forma aceasta o am de vreo 3-4 ani prin dulapul de bucatarie si abia acum apuc sa o folosesc.
-200g unt
-200g migdale
-80g faina
-200g zahar
-150g ciocolata topita
-5oua
-25g cacao
-1 plic praf de copt
untul lasat cateva ore la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul,galbenusuile si ciocolata topita.adaugam cacao,migdalele amestecate cu faina si praful de copt iar la final incorporam albusurile spuma tare.
in tava unsa si pudrata cu faina punem compozitia si dam la cuptor 40-45min la 175grade.dupa ce s-au racorit se scot din tava si pudreaza cu zahar:este un chec pufos care se pastreaza proaspet pina la 3 zile.
.
luni, 13 iunie 2011
mini gulguff cu migdale si ciocolata
Publicat de
mihaela
la
16:31
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
deve essere proprio buona!ciao!
Trimiteți un comentariu