am descoperit leurda anul trecut cand era aproape pe terminate sezonul ei si mi-a placut foarte mult.
iar acum, ca tot se gasete in mai toate magazinele de cumparat ,mi-am propus sa profit de ea .
-200g leurda
-1 ceapa mica
-2 linguri ulei masline
-50ml supa
-200ml smantana
-cateva rosii mici
-parmezan
-sare,piper
-paste fainoase
spaghetele se pun la fiert in apa pina cand sunt al dente.
separat ceapa fin tocata se caleste in uleiul de masline la foc mic.se adauga supa si se fierbe pina cand lichidul s-a evaporat si ceapa este moale.adaugamrosiile si leurda spalata grob tocata, si o lasam 4-5 minute pina cand se inmoaie putin si isi pierde din volum,la fel ca spanacul.adaugam smantana,dam un clocot si punem condimentele.
servim cu paste si parmezan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu