2pachete foetaj
1pachet crema de branza-200g
2piepti de pui ramasi de la supa
patrunjel verde tocat
200g cascaval
galbenus pentru uns
se toaca pieptul marunt si amesteca cu restul ingredientelor,sare,piper.se pune cu lingurita pe patratele de foetaj mai mari sau mai mici.se ung cu galbenus si se coc
vineri, 12 octombrie 2007
foetaj cu piept de pui
Publicat de mihaela la 09:32
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
MA NUMESC MIHAELA DIN RESITA SI IN ACEASTA SEARA AM CITIT PENTRU PRIMA DATA RETETELE TALE.....IMI PLACE FELUL IN CARE LE PREZINTI...AM COPIAT CATEVA..SI NE VOM AUZI DUPA CE VOI DECLANSA DEZASTRUL..VOI PUNE CATEVA IN APLICARE..FAMILIA MEA VA FII SOCATA...NU MA PRICEP LA ALUATURI..VORBIM DUPA ..CE VOI FACE 2 PAINI SI FOETAJUL CU PIEPT DE PUI...SUCCES PTR. MINE SI FELICITARI TIE...PS.SUNT MAI GLUMEATA SPER CA NU SUPAR...PUPICI SI NE MAI AUZIM.
Trimiteți un comentariu