reteta de la Nenea Radu
Limba de porc,
ciuperci,
morcov,
ceapa,
marar,
pasta de tomate,
piper, lamaie
pun limba la fiert , dupa care o curat de pielita , tai morcovul rondele, ciupercile felii mari pe lungime.intr-un vas pun rondele de morcovi la prajit - ideea e ca morcovul contine substante solubile in apa, deci prin prajirea asta in ulei se pastreaza gustul specific.se adauga si feliile de limba, se frig un timp.se adauga un catel de usturoi taiat marunt, si ceva vin rosu (dulceag) .lasam sa se inabuse bine. adaugam ciupercile feliate si le lasam pana scad si lasa apa :
dupa ce au scazut si ciupercile, adaugam ingredientele (o foaie de dafin, piper, o felie de lamaie, maraul taiat marunt, sare, pasta de tomate, un pic de zahar, ceapa taiata marunt,se da un clocot bun, pana se amesteca,dupa care ori se adauga suc de rosii, ori se completeaza cu apa si se mai pune pasta de tomate
vineri, 12 octombrie 2007
Limba cu ciuperci
Publicat de mihaela la 09:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu