fileuri de peste
sare,piper,boia,zeama de lamaie
faina
2 oua
pesmet
1 lamaie felii
sos remoulade:
2castraveti acri
1ou fiert tare
patrunjel si marar verde
100f maioneza facut in casa
200g smantana acra
sare,piper
fileuri de peste se spala,sterg cu un prosop de bucatarie,stropesc cu zeama de lamaie apoi se condimenteaza.se trec prin faina,ou batut si apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins,la foc tare.
pentru sos se amesteca maioneza cu smantana,condimentele,verdeata tocata,oul cubulete mici si castraveciorii rasi pe partea mica de la razatoare.sosul se serveste cu peste,cartofi fierti si felii de lamaie trecute prin ulei incins.
marți, 16 octombrie 2007
peste pane cu sos remoulade
Publicat de
mihaela
la
11:05
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu