-4oua
-1ceasca de cafea cu zahar(250g)
-1pachet zahar vanilat
-1ceasca fanta sau apa minerala(150ml)
-1ceasca ulei(150ml)
-3cesti faina(400g)
-1plic praf de copt
-fructe la alegere(prune din compot,in cazul meu)
galbenusele,zaharul,zaharul vanilat si sucul se freaca bine.se adauga uleiul apoi albusele spuma si faina+praful de copt. compozitia obtinuta se pune in tava unsa si pudrata cu faina sau pregatita cu hartie de copt si se aranjeaza desupra fructele. se coace la foc potrivit 45-50 minute.se incearca cu scobitoarea. se lasa sa se racesca. se pudreaza cu zahar si se taie felii.
vineri, 5 octombrie 2007
prajitura cu fanta si fructe
Publicat de mihaela la 17:14
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu