800g carne de vitel cu os si maduva
3 cepe
3 morcovi
200ml rosii pasate
125ml vin alb
500ml supa
sare,piper,verdeata tocata
2 linguri faina
4 linguri ulei raps
carnea condimentata cu sare si piper se trece prin faina
apoi se pune in tigaia cu uleiul bine incins si se prajeste bine pe amandoua partile.
se stinge cu vinul si se lasa sa se evapore.se pun legumele:
si dupa ce s-au calit 5 min
se adauga supa si sosul de rosii,verdeata.se acopera si fierb la foc mic aproape 2 ore.la final mai condimentam cu sare,piper,adaugam ceva verdeata tocata.carnea se scoate cu grija,sa nu se desprinda de os si sosul l-am lasat inca 15 min sa scada.se serveste cu orez.
marți, 20 noiembrie 2007
carne de vitel cu sos de legume
Publicat de mihaela la 17:55
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu