500g conopida fiarta
2 oua
2 cepe
120g cascaval
sare,piper,boia dulce
verdeata tocata
3 linguri ulei raps
1 lingura faina
1 felie paine tare
conopida se zdrobeste cu furculita si se amesteca intr-un castron cu ouale,faina,ceapa tocata si calita cateva minute in uleiul de raps,condimentele,paine inmuiata in putin lapte si bine stoarsa,cascavalul ras,verdeata tocata fin.
se lasa compozitia obtinuta sa se odihneasca 30min
apoi se formeaza chiftelute cu mana uda care se pun in ulei incins.
se prajesc bine pe ambele parti apoi se scot pe o hartie absorbanta.se servesc cu sos de usturoi.
duminică, 18 noiembrie 2007
chiftele de conopida cu cascaval
Publicat de mihaela la 16:58
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu