reteta de la Aliza
500 carne de porc (pulpa)
2 cepe
2 linguri ulei
6 linguri passata de rosii
1,5 l supa
1 morcov
2 ardei grasi rosii
4 cartofi maricei
1 frunza de dafin
3 catei usturoi
1/2 lingurita maghiran
2 lingurite boia dulce
sare, piper
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici.
Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi.
Cartofii taiati cubulete.
Prajim mai intai carnea in ulei.Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse.
Adaugam passata de rosii si supa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi,morcovul, foia de dafin si cartofii cubulete.
Lasam sa fiarba pentru inca 30 de minute la foc mic.Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boiaua, maghiranul si sare si piper dupa gust.
vineri, 23 noiembrie 2007
Supa picanta de gulas
Publicat de mihaela la 09:03
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu