Blat:
300 g biscuitit, se sfarma si se insiropeaza cu siropul obtinut di 200 ml apa si 200g zahar, se adauga 3 linguri cacao si 2-3 linguri nuca de cocos.Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.
Crema:
125 g unt,
5 linguri zahar pudra,
2-3 linguri nuca de cocos.
Se freaca bine untul cu zaharul pana devine spumos, apoi se adauga nuca de cocos.
Intindem pe un celofan pasta cu o grosime de 2 degete, punem crema iar la mijloc se aseaza 2 -3 banane una in prelungirea celeilalte.Se ruleaza si se lasa la rece 2 ore.Se taie in felii de 2 cm.
sâmbătă, 5 ianuarie 2008
rulada "ochi de elefant"
Publicat de mihaela la 20:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
reteta asta am incercat-o si eu, e foarte buna
Trimiteți un comentariu