reteta de aici:
600g fileuri de peste
3-4 linguri faina
3-4 linguri pesmet
1ou
sare,piper,verdeata tocata
ulei prntru prajit
pt sos:
1 borcan ciupercute felii
1 doza rosii intregi in sos
1 ceapa
sare,piper
o priza zahar
pestele se condimenteaza bine cu sare si piper:
separat se bate oul cu ceva condimente si verdeata:
fileurile se trec mai intii prin faina,ou si in cele din urma prin pesmet:
apoi se prajesc pe ambele parti in uleiul incins:
pentru sos ceapa si ciupercutele se dinstuie in ceva ulei:
se toarna sucul si rosiile tocate,verdeata:
la final o lingurita faina:
se gusta de sare,piper si se lasa sa dea 1-2 colote pentru a se ingrosa putin.se serveste cu pestele si cartofi fierti in coaja.
joi, 14 februarie 2008
fileuri de peste pane cu sos de rosii si ciuperci
Publicat de mihaela la 12:58
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu