50g unt
50g zahar
3oua
200ml lapte
150g faina
100g amidon
1/2 plic praf de copt,nu am avut sa pun
ouale intregi se mixeaza cu zaharul si untul putin topit.se adauga laptele si faina amestecata cu amidonul si praful de copt:
se coc in aparatul incins.
sâmbătă, 9 februarie 2008
waffeln pufoase
Publicat de mihaela la 12:04
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
hey!I ate that when I visited Frankfurt^_^
it's a traditional German dessert!
Buna, si noi ne-am mutat de curand in belgia si cum nu am putut sa ne abtinem ne-am luat aparat de gofre; am facut alta reteta pana acum dar o s-o incerc si pe asta, daca n-am amidon are ceva? (am praf de copt insa :D adus din ro)
ai un blog plin de informatii, bravo!
Carmen
Trimiteți un comentariu