reteta de aici:
-2 cepe
-3-4 catei usturoi
-2 linguri ulei
-150g sos rosii sau 2 linguri pasta tomate
-400g ciuperci
-3-4 linguri parmesan ras
-350ml supa
-200g bavette sau spaghetti
eu supa de legume o fac mereu acasa din legume congelate pe care le fierb 10 min in apa cu 2 linguri ulei masline(dintr-o punga de 1kg legume congelate de supa fac de 4 ori cam 2l supica)
ceapa si usturoiul tocate se calesc in uleiul incins:
se adauga ciupercutele felii si se lasa cateva minute sa se dintuie.intre timp punem si pastele la fiert in apa sarata:
adaugam sosul de rosii si supa de legume si lasam sa scada sosul vreo 10-13 min:
servim pastele cu sos si parmesan.se fac extrem de rapid si sunt foarte bune.
joi, 6 martie 2008
bavette cu sos de rosii si ciuperci
Publicat de mihaela la 13:19
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu