reteta de aici:
2 cepe
3 linguri ulei
5-600g carne porc
sare,piper
1 lingurita boia dulce
2 linguri pasta tomate sau 150ml sos rosii
1 lingura faina
5 castraveciori potriviti de mari
1 praz
in uleiul incins prajim carnea taiata cubulete pe toate partile:
adaugam przul si ceapa tocate, sare,piper,boia:
si lasam cateva minute bune,acoperit,sa se dinstuie.apoi adaugam sosul de rosii si faina amestecata cu cateva linguri de apa,1/2 l apa sau supa de legume si lasam acoperit sa fiarba 35min:
apoi am pus catraveciorii taiati si am mai lasat 10-15min:
gustam de sare,piper,adaugam ceva verdeturi tocate si servim cu orez.
vineri, 7 martie 2008
tocanita de porc cu praz si castraveti murati
Publicat de mihaela la 12:19
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Interesanta reteta! Nu am facut pana acum mancare cu castraveti murati desi am tot auzit de ea.. Poate o sa o incerc pe a ta :)
Spune-mi te rog, castraveciorii sunt in otet sau saramura?
Poop!
edith e foarte buna mancarea,recunosc ca si eu ama avut inima stransa si ma gandeam ca poate nu ne va placea,dar s-a dovedit contrariul.am lins farfuriile :)
castraveciorii sunt in otet cu marar si alte buruieni pe langa.
sper sa va placa daca o vei incerca!
Trimiteți un comentariu