zilele acestea gradina prietenei mele cristina a produs din nou dovlecei.am primit 2 iar dintr-unul m-am gandit sa fac budinca aceasta delicioasa care o aveam de ceva vreme in plan.
pentru 6 portii
1 zucchini~700g(reteta zice in jur de 700-750g)
1 morcov,cam50g
3 oua
200g smantana groasa,putin acra
sare,piper,verdeata
125g cascaval(eu am pus feta+parmezan)
1 plic praf de copt
55g faina
razuim branzeturile si zucchini cu morcovul,pe partea mare de la razatoare:
ouale,smantana si faina le mixam bine:
adaugam dovlecelul bine stors de suc:
branza,sare,piper si praful de copt:
turnam in tava unsa si tapetata cu faina:
deasupra asezam feliile de rosii:(ajutorul de bucatar era prezent si el :))
si dam la cuptor o ora la 185 grade:
lasam sa se raceasca bine si feliem.nou ne place foarte mult cu un mot de smantana langa.
joi, 24 iulie 2008
budinca de dovlecel cu smantana acra
Publicat de mihaela la 13:43
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
Am mai zis undeva, dar ma repet. Imi plac dovleceii!
Reteta ta o voi incerca in mod sigur.
si noua,iar cei de gradina parca sunt si mai buni.
Minunata reteta merita incercata
Cat despre blog FELICITARI!!!! o adevarata carte de bucate ...imi trebuie ceva timp da le citesc pe toate:)...merita
Miha acum stiu cu ce sa ma rasfat in we, cu dovlecei dupa reteta ta :)
Daca ne ducem la mamaia si s-au facut in gradina dovlecei am sa fac cu din aceea ca-s mai gustosi.
Miha, daca mai intru des pe la tine sigur ma ingras numai daca ma uit :)))
Te pup
Miha am facut budinca, buna rau :P, am facut-o impreuna cu o buna prietena si tot amandoua am mancat-o :)
Iti multumesc pt reteta cu siguranta am sa o mai fac
O saptamana excelenta, pupici
aliza ce mult ma bucu ca ai incercat-o si v-a placut.cred ca si eu mai fac o tura cand se mai lasa racoarea.
pina acum voiam caldura si acum cand a venit parca as vrea sa fie mai racoare putin :)
o saptamana minunata si tie!
Trimiteți un comentariu