reteta de la Maya
500g faina
1 cub drojdie
270ml lapte
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
30ml ulei masline
branza feta
1 ou
verdeturi (ceapa ciorii sau busuioc)
aluatul l-am framantat si dospit la MP:
branza razuita se amesteca cu verdeata si galbenusul:
se intinde apoi o foaie potrivit de groasa si taie patrate peste care punem umplutura:
se modeleaza painicile:
care se pun in tava pregatita cu hartie de copt si se lasa inca 10min:
se ung cu galbenus si presara ceva seminte de mac:
apoi se coc la 180 grade cam 25min:
sunt foarte pufoase,la noi s-au mancat toate ieri
joi, 3 iulie 2008
chifle cu branza si verdeata
Publicat de mihaela la 09:11
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Mihaela, am facut si eu chiflele astea ale tale. Chiar sunt foarte bune, numai ca la mine s-au cam desfacut si branza a iesit. Da' nemancate nu au ramas. O sa postez si eu zilele astea (poate chiar maine), ca sa vezi cum mi-au iesit.
mirela ma buucr ca v-au placut.importnt este sa le strangi bine sa nu se dezlipeasca la copt.
Trimiteți un comentariu