am primit un dovlecel de gradina de la prietena mea si m-am tot gandit ce sa fac cu el.in cele din urma am facut aceste chiftelute la cuptor,delicioase....s-au terminat imediat.
1 dovlecel,cam 1kg
100g parmezan
100g pesmet
1 ou
1 ceapa
verdeata tocata
sare,piper
dovlecelul se razuieste pe partea mare de la razatoare si se presara cu sare,apoi lasa sa stea o ora pentru a lasa zeama.
se stoarce bine si amesteca cu ceapa tocata fin,parmezanul,pesmetul,oul si verdeata tocata,ceva sare si piper:
se formeaza chiftelute si pun in tava pe hartie de copt:
se dau la cuptor pentru 45min la 185 grade:
se servesc cu tzatziki
vineri, 11 iulie 2008
chiftele de dovlecel cu parmezan
Publicat de mihaela la 10:13
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Buna,
Tie nu si s-au cam lipit chiftelutele? Ai uns tava cu ulei? peste hartia de copt ai mai pus ceva?
O zi buna!
anca eu le formez cu mana unsa cu ulei.uite ca din graba am uitat sa spun asta.nu trebuie unsa hartia de copt cu nimic.
Trimiteți un comentariu