250g margarina
250g branza de vaci
1 ou
400g faina
1 galbenus+2 linguri iaurt pentru uns deasupra
mac pt presarat
se amesteca intr-un castron faina,branza si untul rase pe partea mare de la razatoare si oul:
toate se framanta pina avem un aluat compact:
care se inveleste in folie si se da la rece o ora.eu am avut multa treaba asa ca l-am lasat vreo 5-6:
se intinde apoi pe masa pudrata cu faina si se taie cu forma:
se pun in tava pregatita cu hartie de copt:
se ung cu galbenusul amestecat cu iaurtul si presara semintele:
si se coc la foc potrivit.
luni, 24 decembrie 2007
covrigei cu mac
Publicat de mihaela la 08:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Ce de bunatati ai pregatit!
Iti doresc Craciun Fericit, alaturi de cei dragi!
Trimiteți un comentariu