am gasit zilele acestea piept de curcan proaspat si am trecut la treaba,reteta o vazusem acum ceva vreme intr-o revista,dar am improvizat putin.se poate face si cu pui.
500g piept de curcan
100g parmezan
100g pesmet
cateva linguri faina alba
2 oua
sare,piper
carnea de pui taiata bucati se bate usor cu ciocanul.am amestecat intr-un castron parmezanul cu pesmetul,in altul am batut ouale cu piperul si ceva sare(nu foarte multa ca si parmezanul e sarat) iar in a treaia farfurie am pregatit faina.am trecut carnea prin faina,ou si amestecul de pesmet si am copt-o in ulei incins cateva min pe fiecare parte.
am servit cu cartofi picanti:
3-4 cartofi
sare,piper,chilli,boia iute
2 linguri ulei masline
o punga topitz
cartofii taiati in sferturi i-am amestecat cu toate cele
si apoi i-am bagat in punga pt 35min la cuptor:
ultimele 5 min am dar drumul la grill sa prinda culoare mai intensa.
sâmbătă, 19 iulie 2008
piept de curcan in crusta de parmezan
Publicat de mihaela la 18:14
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu