1 doza piersici din compot
100g amarettini
150g faina
125g zahar
4oua
125g unt
1 plic praf de copt
crema:
250g ricotta
500g quark
1 pachet budinca de vanilie sau migdale
3 lingurite cacao
pentru aluat se mixeaza toate ingredientele aflate la temp camerei.apoi se imparte in 2 si intr-o parte se adauga cacao
iar in cealalta branza,budinca
in tava de tort pregatita cu hartie se pune aluatul cu cacao:
si se presara jumatate din amarettini zdrobiti:
si turnam crema de branza:
deasupra asezam frcutele felii
si presaram restul de amarettini:
dam la cuptor o ora la 175 grade cu ventilatie.
se taie dupa cateva ore cand este complet rece.
marți, 8 iulie 2008
tort cu ricotta,quark si piersici
Publicat de mihaela la 08:47
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
mmm ce bine arata, salivez de pofta :P
Mihaela, spune-mi si mie te rog ce sunt quark-ul si amaretini?
amaretini sunt biscuiti cu migdale,mici rotunzi,specifici italiei iar quark-ul este crema de branza poraspata,nesarata.
Trimiteți un comentariu