1 aluat foetaj proaspat
1 zucchini
150g cascaval
5-6 ciupercute proaspete
verdeata tocata
sare,piper
aluatul se intinde si se taie patrate apoi pe fiecare se face cate o taietura in dreptul fiecarui colt si se intoarce rasuceste coltul ca in foto:
zucchini razuit si ciupercutele tocate fin se calesc intr-o lingura de ulei masline pina cand tot lichidul s-a evaporat.se lasa sa se raceasca si amesteca impreuna cu cascavalul razuit,verdeata tocata si condimente.se pune cate o lingura de umplutura in fiecare cosulet:
se coc la 200 grade pina devin aurii.
joi, 16 octombrie 2008
cosulete cu zucchini si cascaval
Publicat de mihaela la 16:54
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Aoleu ,ce bine arata .
merg de minune ca aperitiv,cred ca si cu alte umpluturi.
Foarte simpatice si mi-au iesit de minune, desi nu sunt nici pe departe un as in ale bucatariei :)
Multumim!
raluca sa va fie de bine si multumesc ca le-ai incercat.week-end minunat!!!
Trimiteți un comentariu