Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 22 septembrie 2009

supa crema de morcov


550g morcovi
3 cepe mari
4 catei usturoi
1 cartof
sare,piper,patrunjel verde
200ml smantana dulce
3 linguri ulei

in ulieul incins calim ceapa cuburi si usturoiul felii.cand s-au inmuiat adaugam morocvii feliati si cartoful cuburi si amestecand le calim si pe ele 2-3 min.stingem totul cu 500ml apa(eu am avut supa de pui de la congelator) si lasam sa fiarba pina cand legumele sunt moi.mixam totul cu blenderul si daca nu va place consisitenta si doriti mai subtire se mai poate adauga apa si da un clocot -doua.
punem smantana si gustam din nou se sare si piper.servim cu paine prajita stropita cu putin ulei masline.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Mihaela,
Tocmai ce ne-am intors din vacanta spaniola (Vilanova i la Geltru&Barcelona). a fost frumos. Ne-am cazat la Bcn Montjuic hotel. Prima impresie nu a fost una placuta, mocheta de pe holul care ducea spre camera era groaznic de murdara, iar in camera mirosea ametitor a clor.Dupa ce s-a plans sotul meu la receptie au facut femeile un pic de curatenie cu matura pe mocheta de la intrare si au inceput sa ne puna si noua portia de sampon si sapun...desi la hartia igienica s-au zgarcit :). Ma gandeam totusi ca pentru banii dati au mai multa grija de oaspeti (intr-o noapte a costat cazarea 110 euro pentru ca a fost nu stiu ce eveniment, cred ca meciul lui Barca).Transportul in comun de la /spre hotel, absolut fara cusur. in rest Barcelona merita vizitata, la capitolul "atractii turistice" stau tare bine. Am petrecut acolo 6 zile in care nu ne-am plictisit si au mai si ramas locuri in care nu am ajuns.
Sa nu crezi cumva ca ai tu vreo vina in toate astea...Doamne fereste!!! Cred ca am avut noi asteptari prea mari de la ei si venind de la un hotel frumos din statiunea vilanova am crezut ca aici va fi peste standardul acela.
Cel mai important este ca am putut sa ne relaxam si sa vizitam atatea locuri frumoase, dintre care foarte speciale au fost: fantana de la montjuic seara si arena de coride, unde ne-au lasat sa intram inclusiv pe nisipul din arena.
Te urmaresc in continuare cu acelasi interes si abia astept sa studiez propunerile tale din ultimele doua saptamani.
iti doresc spor in ceea ce faci si multa sanatate tie si celor dragi.

Liana Morar

Retete de slabit spunea...

Foarte buna... nu mai mancasem de cand eram mic, si nici nu mai mi-a trecut prin minte sa caut reteta pana cand am vazut-o la tine pe site, mersi!

mihaela spunea...

buna liana
nu-ti fa probleme,fiecare alegem hotelurile in functie de alte criterii.la noi a contat ca eram aproape de aeroport(era autobuzul acela direct) si de statia de metrou de unde am putut merge spre orice colt al orasului.iar pretul a fost cat de cat accesibil fata de altele care le gasisem pe net.
ma bucur ca barcelona v-a placut si sper ca ati avut si timp frumos.

noi anul acesta am fost iar la spanioli si la anul daca suntem sanatosi din nou pe la ei :-))

Anonim spunea...

Am facut si eu supa si este o bunatate.

Anonim spunea...

am facut supa si a iesit supeeeeerrr! multumesc!