nu fac foarte des iepure dar din cand in cand merge.baietii mei sunt cei mai mari amatori...asa ca de aceasta data am incercat o tocanita.
-1 iepure mic
-3 cepe
-3 morcovi
-1 pahar mare vin
-400g rosii in sos
-2 ramurele rozmarin
-sare,piper
iepurele taiat bucati potrivite se pune la prajit in cateva linguri ulei,pe ambele parti.se adauga ceapa taiata bucati mari si se lasa sa se dinstuiasca putin.se stinge totul cu vin si cand aceasta s-a evaporat adaugam morcovii felii,rosiile cubulete cu tot cu zeama,crengutele de rozmarin si o cana apa.
totul fierbem acoperit ,la foc mic, pina carnea e moale si sosul scade .condimentam la final cu sare,piper.noi am servit alaturi de galusti de paine.
vineri, 4 decembrie 2009
iepure cu sos de rosii si vin alb
Publicat de mihaela la 10:39
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Wow ce bine arata, mie imi place carnea de iepure si chiar o sa incerc si reteta pusa de tine. Eu fac ceva reteta tot la cuptor cu bere, iese un deliciu si aceea.
sylvia eu nu ating carnea de iepure,o gatesc insa din an in pasti pentru sotul si baiatul meu.am luat azi din nou carnita si vreau sa incerc si varianta scrisa de tine,cu bere...sper sa le placa.
te pup
Trimiteți un comentariu