si pentru ca mai am putin timp liber vreau sa va arat o alta modalitate de a manca tocanita de ciuperci alaturi de piureul de cartofi.
pt 4 persoane:
-750g cartofi
-3 morc0vi
-500g ciuperci
-2 cepe
-3 linguri sos de rosii
-1 ardei gras rosu copt
-2 oua
-6 linguri lapte
-sare,piper,verdeata
cartofii si morcovii se fierb si apoi se paseaza cu ustensila de piure,insa nu ii facem foarte fini,lasam sa se cunoasca bucatelele.punem 1 cub unt,putin lapte,sare si piper.
separat punem ciupercile taiate in 4 cu ceapa si ardeiul la calit,adaugam 1 canita supa de legume si sosul de rosii si lasam pina scade tot lichidul.condimentam cu sare,piper si adaugam ceva verdeata tocata.
intr-un vas rezistent la cuptor punem pe margine ,cu ajutorul unei linguri piureul iar la mijloc tocanita de ciuperci.
batem ouale si laptele si cu lingura turnam pe deasupra legumelor.dam 15-20min la 190grade.
noi am servit alaturi de peste la cuptor.
sa aveti pofta!
miercuri, 12 ianuarie 2011
gratin cu tocanita de ciuperci si piure de cartofi
Publicat de mihaela la 13:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu