Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 22 octombrie 2007

paine taraneasca


210ml lapte
1ou
1lingura miere
1lingurita sare
540g faina integrala de grau
2linguri ulei masline
1lingura margarina
1pachet drojdie proaspata

am facut aluatul in MP,prg1(cu framantare 20min)apoi am lasat aluatul la dospit 35min,i-am dat forma dorita,am crestat-o deasupra cu un cutit ascutit si am mai lasat 35min la dospit.am copt-o in cuptorul dinainte incalzit la 200 grade.

Un comentariu:

Unknown spunea...

AS vrea sa te intreb daca se poate folosi la fel de bine drojdie uscata.TRebuia lasata mai mult la dospit daca flosesc dojdie uscata?Mentionez ca folosesc tot masina de paine.Multumesc.
P.S Urmaresc cu mare interes toate retetele si pot spune ca faptul ca am vazut ca se poate face paine in casa cu atata succes, m-a determinat sa imi cumpar si eu aparat. Si eu sunt o pasionata a bucatariei si mamica de baietel:)