pt tocanita:
-500g carne porc
-2 cepe
-1 lingurita boia dulce
-sare,piper,verdeata,2 frunze dafin
-3 linguri ulei
-3 morcovi
-1 lingura pasta tomate
-400ml supa legume
pt spätzle(reteta de pe CK)
-2 oua
-250g faina
-125ml apa
-sare
in uleiul incins se pune carnea la prajit:
adaugam ceapa tataia in 8 si morcovii felii:
lasam sa se dinstuie cateva minute apoi punem boiaua si pasta de tomate,stingem totul cu supa/apa,adaugam frunzele de dafin si lasam sa fiarba la foc acoperit:
la final sare,piper,verdeata tocata:
pt spätzle ouale intregi,sarea si apa se bat spuma :
se pune faina si mixeaza din nou pina apar bäsicute la suprafata aluatului:
se pun la fiert in apa sarata cu 1 lingura ulei.eu m-am ajutat de aceasta ustensila,cumparata din Real:
se fierb pina ridica la suprafata:
le-am trecut printr-un jet de apa rece si servit alaturi de tocanita.
miercuri, 26 martie 2008
tocanita de porc cu spätzle
Publicat de mihaela la 14:13
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Trimiteți un comentariu