Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 8 iulie 2008

tort cu ricotta,quark si piersici



1 doza piersici din compot
100g amarettini

150g faina
125g zahar
4oua
125g unt
1 plic praf de copt

crema:
250g ricotta
500g quark
1 pachet budinca de vanilie sau migdale
3 lingurite cacao


pentru aluat se mixeaza toate ingredientele aflate la temp camerei.apoi se imparte in 2 si intr-o parte se adauga cacao


iar in cealalta branza,budinca

in tava de tort pregatita cu hartie se pune aluatul cu cacao:

si se presara jumatate din amarettini zdrobiti:

si turnam crema de branza:

deasupra asezam frcutele felii

si presaram restul de amarettini:


dam la cuptor o ora la 175 grade cu ventilatie.


se taie dupa cateva ore cand este complet rece.

3 comentarii:

Unknown spunea...

mmm ce bine arata, salivez de pofta :P

Anonim spunea...

Mihaela, spune-mi si mie te rog ce sunt quark-ul si amaretini?

mihaela spunea...

amaretini sunt biscuiti cu migdale,mici rotunzi,specifici italiei iar quark-ul este crema de branza poraspata,nesarata.