1,2kg limba vita
200ml vin rosu
400ml rosii pasate
4 cepe
4 catei usturoi
verdeata tocata
sare,piper,boia
3 linguri ulei masline
limba se fierbe in multa apa cam 2 ore,daca aveti "oala minune" merge si in 40min.apoi se curata de piele si se taie bucati potrivite.
se pune uleiul la incins si se adauga ceapa taiata pestisori si usturoiul tocat.cand s-a inmuiat se stinge cu vinul,lasa 5min sa fiarba si adaugam limba si sosul de rosii,1 ceasca apa,punem capacul si lasam 30min pe foc.
condimentam cu sare,piper,verdeturi si servim cu mamaliguta sau paine proaspata de casa.
duminică, 23 noiembrie 2008
tocanita cu limba de vita
Publicat de mihaela la 09:45
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
un deliciu!
Delicioasa reteta yam-yam :)
Delicioasa reteta yam - yam :)
Trimiteți un comentariu