ultima reteta inainte de o binemeritata vacanta de cateva sapt.in romania.de vineri,cu alte retete delicioase o sa va rasfat din bucataria mea din resita.
a mai ramas ceva rahat adus din romania si cand am vazut cornuletele astea pe blogul "divei in bucatarie" le-am pus imediat gand rau.am facut de la inceput portie dubla:
-200g unt
-200g smantana groasa
-500g faina
-1 plic praf de copt
-1 plic coaja rasa portocala de la dr oetker
-rahat
-zahar pudra
din unt,smantana ,faina,coaja rasa de portocala si praful de copt se framanta un aluat fin care se lasa la rece 1h.se intinde o foaie subtire,se taie triunghiuri si se pune cate o bucata de rahat la baza
ruleaza spre varf si pun in tava cu hartie de copt
se coc la 180grade pt 25min:
se dau imediat prin zahar pudra.
Delicioase!!!
.
miercuri, 15 iunie 2011
cornulete fragede cu rahat
Publicat de mihaela la 11:58
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
De omie de ani nam mincat rahat, poate fi foarte bun
arata foarte bine.le voi incerca!
vacanta placuta in romania si te asteptam si cu retete de la bunica!
diana
Trimiteți un comentariu