imi era dor de parfumul painii coapte in bucataria mea ,asa ca m-am pus pe treaba!
-250g faina alba
-150g faina integrala grau
-50g fulgi ovaz
-1 cub drojdie ,25g
-250ml apa
-3 linguri ulei
-1 lingurita sare
aluatul l-am framantat la robot punand toate ingredientele lasate cateva ore la temp camerei in el.dupa ce a dospit l-am impartit in 6 bucati din care am modelat painici cat de cat lunguiete la capete,cu mana usor unsa cu ulei:
se lasa in tava inca 15-20min apoi se coc la cuptorul preincalzit la 190grade.
.
marți, 6 septembrie 2011
painici cu fulgi de ovaz
Publicat de mihaela la 09:27
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
7 comentarii:
super painici !!
calde cred ca-s de vis.yumy
Ce faine si pufoase sunt!
Au reusit foarte fromosi
danke antonina!
calde au fost nebunie dar si rei sunt delicioase!
da da fancy cake,merg de minune la micul dejun cu unt si dulceata de caise.
Trimiteți un comentariu