250-270g faina alba 00
1plic praf de copt
100g branza feta
100g cascaval
200g unt
sare
pentru uns
1galbenus de ou+3linguri lapte pentru uns deasupra
se amesteca toate ingredientele pentru aluat cu robotul pina rezulta o compozitie omogena.se imparte aluatul in 3 parti.se intinde cate o foaie de 3-4 mm grosime din fiecare bucata.se taie foaia in fasii de 15-17cm lungime si 1,5cm latime.se ung cu ou si se pun in tava pregatita cu hartie de copt. se coc 15-18minute la 185grade.se lasa 1min in tava sa se racoreasca si apoi se scot.
luni, 8 octombrie 2007
betigase cu branza
Publicat de mihaela la 18:54
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
mihaela, maine o sa tai turta fetitei mele si am incercat aceasta reteta,au iesit super bune,nu ma asteptam!
la multi ani fetitei tale si petrecere frumoasa maine!!!!
pupici
Trimiteți un comentariu