Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 24 octombrie 2007

ciorba de fasole uscata si carne de porc


fasole uscata
1-2 morcovei
2 cepe potrivite
1 ardei gras,verde
2-3 rosii intregi in suc propriu
sare,piper,marar
3 linguri ulei masline
carne de porc cu slanina

fasolea se pune in apa rece cu o seara sau cu cateva ore inainte de a gati.apoi se spala,se pune intr-o cratita cu apa,se da un clocot si aruncam apa.
abia acum incep sa o pregatesc.carnea se pune la prajit in ulei,la foc tare,pe o parte si cealalta.apoi se reduce focul si se adauga ceapa tocata.se inabusa putin.



se adauga fasolea,morcovii feliute,ardeiul gras cubulete,rosiile taiate marunt;





totul se acopera cu apa,se adauga o foaie de dafin si se lasa sa fiarba 35-45min,





apoi se adauga mararul,sare si piper.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ieram curios si eu..de ce sarea si piperul se adauga la urma.. /?

mihaela spunea...

tu le adaugi de la inceput?????!!!!!

Anonim spunea...

Astazi am facut ciorba de fasole uscata cu carne de porc si este foarte buna.Elena.P