150g sunca taiata fasii(bacon)
500g ciuperci proaspete
2cepe potrivite
sare,piper,patrunjel verde
1lingura faina
3linguri ulei masline
200g creme fraiche
1ou
sunca fasii se pune la prajit impreuna cu ceapa tocata marunt in 3 linguri ulei masline.dupa ce si-a schimbat ceapa culoarea,se adauga ciupercile spalate,felii,si se lasa pe foc amestecand uneori pina scade zeama .se toarna intr-o forma rezistenta la cuptor,neunsa.se bate oul putin si se amesteca usor cu creme fraiche si condimente dupa gust.se toarna deasupra si se da la cuptor 25min la 190 grade.
se poate servi ca atare,cu bagheta proaspata sau ca si garnitura la medalioane de porc.
luni, 22 octombrie 2007
ciuperci gratinate
Publicat de mihaela la 10:19
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu