200g crema de branza philadelphia sau iaurt gros
200g margarina la temperatura camerei
1ou
100g zahar
450g faina+1plic praf de copt
1esenta vanilie
in plus:
dulceata de care dorim
100g nuci sau migdale macinate
se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat elastic.Se imparte aluatul in 3- 4 parti.din fiecare se intinde o foaie ~rotunda si se taie mai multe fasii.Se amesteca intr-un castron 2/3 dintr-un borcan de dulceata si 100g nuca macinata.se pune cu lingurita cate putina umplutura pe fiecare triunghi.se ruleaza.Se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun cornuletele in tava.se coc 20-25min la 185grade.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
cornulete rapide cu gem si nuca
Publicat de mihaela la 12:13
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
salut
mi-au iesit super,super bune
ma bucur ca le-ai incercat!!!!
Am incercat cornuletele, au iesit foare fine si bune. Apreciate de toti...
isabella te mai astept in bucataria mea sa mai incerci si alte retete delicioase!
Trimiteți un comentariu