reteta de la Otti
300 gr faina
1 ou
50 gr zahar
200 gr iaurt
1 plic praf de copt si 1 de zahar vanilat
1 borcan mere rase(gata pregatite pentru a fi folosite la umplutura)
toate in afara de mere se framanta,la mine a mai fost cazul de faina asa ca am mai adaugat 3 linguri. tapetati masa si mainile cu faina bine si intindeti aluatul de vreo 2 cm grosime
se taie in ce forma vreti,eu am taiat fasii si umpleti cu compozitia de mere sau daca aveti chef cu dulceata sau branza.se pun in tava tapetata cu hartie si se ung cu lapte pe deasupra apoi se dau la cuptor,la 180grade pentru 25min.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
Cornuri cu iaurt
Publicat de mihaela la 12:15
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
care mere? Spui la inceput ,,totul inafara de mere", dar nu se regasesc la ingrediente. Multumesc
am facut si eu cornurile acestea, eu le-am pus rahat. copiilor le-au placut si mie de altfel, am infulecat cateva.
ieri am dat de blogul acesta si inca nu l-am "parasit", e o minunatie, abia astept sa incerc retetele de paine.
mult succes!
apropo, cum se pun merele acelea la borcan, e precizat pe undeva, pe blog?
merele acestea la borcan se gasesc de cumparat in germania,nu le-am facut in casa niciodata,dar cred ca pe net gasesti retete asemanantoare.
sa va fie de bine cornurile si te mai astept in bucataria mea.
Trimiteți un comentariu