reteta de la Maya
700 filet de porc
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 lingura faina
250 ml supa de carne sau legume
200 ml smîntîna
100 vin alb
1 lingura concentrat de tomate
4 linguri ulei de floarea soarelui
sare
piper
chili(fac)
patrunjel
Punem ceapa tocata fin la rumenit în ulei.
Cînd devine transparenta,adaugam carnea taiata fîsiute subtiri,
lasam cîteva minute la rumenit,timp în care adaugamsi usturoiul tocat fin.
Presaram faina,amestecam,dupa care adugam supa si condimentam.
Dupa cîteva clocote,reducem focul,adaugam smîntîna si mai lasam cîteva minutele .
Spre sfîrsit adaugam concentratul de tomate si patrunjelul,amestecam.
Dupa înca un minut,oprim focul.
miercuri, 17 octombrie 2007
Tocanita din carne de porc,cu smantana
Publicat de mihaela la 19:06
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
si vinul?
vinul se adauga inainte de a presra faina si se lasa sa dea un clocot pentru a se evapora.
Trimiteți un comentariu