-2 foietaje
-1 borcan ciuperci
-125g bacon sau sunculita afumata,cubulete
-2 cepe
-200g crema de branza
-sare,piper,patrunjel verde
-1ou pt uns deasupra
ceapa sunca si ciupercile tocate marunt se calesc in 2-3 linguri ulei si reci se amesteca cu verdeata si crema de branza,condimente, se pune cu lingurita gramajoare pe patratelele de foetaj,se pun in tava,ung cu ou si coc la 200grade,pina devin aurii
vineri, 12 octombrie 2007
foietaj umplut cu ciuperci
Publicat de mihaela la 09:27
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
SUPER ...ALTA RETETA USOARA SI RAPIDA...ESTI UN MARE AJUTOR..CRED PENTRU MULTE GOSPODINE..MULTUMIM.
cu placere draga mea.reteta este delicioasa si merge de minune la petreceri!
Trimiteți un comentariu