Ingrediente pt. 24 buc.
- 2 oua
- 150ml ulei
- 300ml lapte in amestec cu rom
- 250g zahar
- 350g faina
- 50g cacao
- 150g gem,de preferinta caise sau capsuni
- 1 pac. praf copt
Mod preparare.
Cuptorul se incinge la 170gradeC.
Formele de muffins se ung si se infaineaza.
Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit.
Se adaoga uleiul ,gemul ,laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt.
Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in 24 forme de muffins.
Acestea se introduc in cuptor si se coc ca. 25 min.
Se decoreaza dupa dorinta.
duminică, 7 octombrie 2007
Muffins a la lauraS
Publicat de mihaela la 19:36
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
In seara aceasta am facut acesti muffins si au iesit minunati desi rom nu am avut :)Mihaela este minunata reteta, multumesc mult pentru reteta.
Mihaela,
Pentru ca acesta reteta imi apartine personal te rog sa ii modifici numele in MUFFINS a la LAURA S.
De acum in colo, toate retetele care sint in titlu cu mentiunea "a la LAURA S." vor fii preluate numai cu acordul meu.Te rog sa nu te superi, dar pentru ca am luat aceste masuri, a fost ina altor persoane.
Iti multumesc pentru intelegere si o zi buna in continuare!
Cu prietenie
Laura S.
Trimiteți un comentariu