250g unt
200g zahar
4oua
400g faina
100ml lapte
1plic praf de copt
putina scortisoara pentru aluat si pentru presarat deasupra
1compot caise
separam ouale.galbenusurile se freaca bine cu zaharu,untul si apoi se adauga laptele caldut.se amesteca faina cu praful de copt,scortisoara si se incorporeaza usor in masa de ou.batem albusurile spuma tare si le amestecam cu compozitia de mai sus.se pune in tava unsa si pudrata cu faina,desupra se aseaza caisele si se da la copt,pentru 45 min.
putina scortisoara pentru aluat si pentru presarat deasupra
1compot caise
separam ouale.galbenusurile se freaca bine cu zaharu,untul si apoi se adauga laptele caldut.se amesteca faina cu praful de copt,scortisoara si se incorporeaza usor in masa de ou.batem albusurile spuma tare si le amestecam cu compozitia de mai sus.se pune in tava unsa si pudrata cu faina,desupra se aseaza caisele si se da la copt,pentru 45 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu