6pulpe mici de pui
1doza rosii,500g
2cepe
4-5 catei usturoi
o cana de supa de gaina( sau apa+knorr)
sare,piper,verdeata
1cutie mica de ciuperci
in 2 linguri unt sau margarina se prajesc usor pulpele de pui pina isi schimba culoarea.
(in unt am pus si putin patrunjel verde tocat)se scot apoi si se pun in forma care mai tarziu o vom pune la cuptor.in aceeasi tigaie cu unt in care am prajit pulpele punem ceapa tocata mai mare,ciupercile si usturoiul taiat feliute(se poate trece si ptin sita) dar oricum la final nu se mai simte.le lasam cateva minute pe foc sa se inmoaie ceapa apoi adaugam o cana de supa(~200ml)si sosul de rosii in care am amestecat o lingura de faina.condimentam cu sare si piper.fierbem sosul 5 minute apoi il turnam peste carnea de pui si punem cratita 40minutela cuptor la 185grade.este gata cand sosul s-a ingrosat si a scazut iar carnea este moale.
vineri, 19 octombrie 2007
pulpe de pui cu sos de rosii si ciuperci
Publicat de mihaela la 20:56
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu